AutoIn logo

Trenger du en uforpliktende skadevurdering?  Bestill online  eller  22 76 31 00


Hovedside
Om oss
Tjenester
Verkstedet
Nyheter
Kontakt oss
Samarbeidspartnere
Ledige stillinger
Garantivilkår
Om AutoIn Bilskadesenter AS


Ved å klikke på bildet så finner du våre avdelinger og kontakt info.

AutoIn Bilskadesenter AS ble etablert i 1985 av Harald Rømcke, og fremstår i dag som en totalleverandør innen skade-lakk utbedring og transport med over 70 ansatte i de ulike selskaper. Vårt hovedkontor holder til i egne lokaler i Bjørnerud Næringspark i Oslo 12, med god plass for parkering av kundebiler og lagring av skadebiler.

AutoIn har inngått samarbeidsavtale med ulike forsikrings- og leasingselskaper samt bilforhandlere om utbedring av skade-/lakkreparasjoner på deres kundebiler.

Gjennom det siste årene har vi gjennomført store investeringer i booking systemer og transport løsninger samt økt kompetanse hos våre medarbeidere på El-bil og Aluminium. AutoIn er sertifisert og inngått avtale med Tesla hvor AutoIn kan utbedre alt fra småskader til komplisert strukturskader.

Vi mener nå å kunne tilfredsstille selv den mest kresne og kravstore kunde med våre tjenester.

Våre skadereparatører har også stor kompetanse innen ulike bilmerker, og utfører reparasjonene i henhold til produsentenes tekniske spesifikasjoner og krav til kvalitet og garantibestemmelser.

Vår målsetting er å kunne bistå deg som kunde umiddelbart når skaden har oppstått. Med det mener vi at skaden skal være taksert og påbegynt innen 1 døgn etter bilen er ankommet verkstedet.

Vi har videre hente- og bringe tjeneste av kjøretøy til/fra den enkelte arbeidsplass, eventuelt ved hjemmeadresse innenfor Stor-Oslo uten omkostninger. Dermed behøver ikke ansatte forlate sin arbeidsplass til private gjøremål i arbeidstiden

Vår kapasitet, effektivitet og kvalitet - skal være din ”gevinst”

Med vennlig hilsen
AutoIn Bilskadesenter AS 

 

Denne websiden bruker "cookies" for basis funksjonalitet og måling av ytelse, i tillegg forespørres det bruk til markedsføring for å gi deg en mest mulig relevant opplevelse.  Opt ut