AutoIn logo

Trenger du en uforpliktende skadevurdering?   eller  22 76 31 00


Hovedside
Om oss
Tjenester
Verkstedet
Nyheter
Kontakt oss
Samarbeidspartnere
Ledige stillinger
Garantivilkår
Om AutoIn Bilskadesenter AS


Ved å klikke på bildet så finner du våre avdelinger og kontakt info.

AutoIn Bilskadesenter AS ble etablert i 1985 av Harald Rømcke, og fremstår i dag som en totalleverandør innen skade-lakk utbedring og transport med over 70 ansatte i de ulike selskaper. Vårt hovedkontor holder til i egne lokaler i Bjørnerud Næringspark i Oslo 12, med god plass for parkering av kundebiler og lagring av skadebiler.

AutoIn har inngått samarbeidsavtale med ulike forsikrings- og leasingselskaper samt bilforhandlere om utbedring av skade-/lakkreparasjoner på deres kundebiler.

Gjennom det siste årene har vi gjennomført store investeringer i booking systemer og transport løsninger samt økt kompetanse hos våre medarbeidere på El-bil og Aluminium. AutoIn er sertifisert og inngått avtale med Tesla hvor AutoIn kan utbedre alt fra småskader til komplisert strukturskader.

Vi mener nå å kunne tilfredsstille selv den mest kresne og kravstore kunde med våre tjenester.

Våre skadereparatører har også stor kompetanse innen ulike bilmerker, og utfører reparasjonene i henhold til produsentenes tekniske spesifikasjoner og krav til kvalitet og garantibestemmelser.

Vår målsetting er å kunne bistå deg som kunde umiddelbart når skaden har oppstått. Med det mener vi at skaden skal være taksert og påbegynt innen 1 døgn etter bilen er ankommet verkstedet.

Vi har videre hente- og bringe tjeneste av kjøretøy til/fra den enkelte arbeidsplass, eventuelt ved hjemmeadresse innenfor Stor-Oslo uten omkostninger. Dermed behøver ikke ansatte forlate sin arbeidsplass til private gjøremål i arbeidstiden

Vår kapasitet, effektivitet og kvalitet - skal være din ”gevinst”

Med vennlig hilsen
AutoIn Bilskadesenter AS 

 

Denne websiden bruker "cookies" for basis funksjonalitet og måling av ytelse, i tillegg forespørres det bruk til markedsføring for å gi deg en mest mulig relevant opplevelse.  Opt ut