AutoIn logo

Trenger du en uforpliktende skadevurdering?  Bestill online  eller  22 76 31 00


Hovedside
Om oss
Tjenester
Verkstedet
Nyheter
Kontakt oss
Samarbeidspartnere
Ledige stillinger
Garantivilkår
Vellykket satsning
Autoin Gruppen satset friskt i et stramt marked i februar med innkjøp av ny befrakter. Man ser nå etter noen måneder at dette var en riktig beslutning. Dette har gått over all forventing.

  

Vi føler nå at tiden er inne til ytterliggere investeringer for å holde tritt med våre forespørsler og for å tilfredsstille kundene. Man har denne gangen fattet nye beslutninger om å øke bilparken og staben yterligere.

 

AutoFrakt vil derfor gå til anskaffelse av ny befrakter en av de første dagene med levering høsten 2013 og søke etter dyktig medarbeider som har god erfaring fra tilsvarende kjøring.

 

2013- 2014 blir et turbulent marked for biltransport, men vi mener at vårt firma står godt rustet og som en frisk pust i et spennende marked. 

Markedet består i dag av to store dominerende aktører.  Vi syns derfor det skal bli svært interessant og spennende å se hva vi klarer å få til fremover.  Som aktør så digger vi et spennende, vanskelig marked. Autoin tror markedet trenger oss som en utfordrer.  Og da skal de få det.

 

Harald Rømcke

Denne websiden bruker "cookies" for basis funksjonalitet og måling av ytelse, i tillegg forespørres det bruk til markedsføring for å gi deg en mest mulig relevant opplevelse.  Opt ut