AutoIn logo

Trenger du en uforpliktende skadevurdering?  Bestill online  eller  22 76 31 00


Hovedside
Om oss
Tjenester
Verkstedet
Nyheter
Kontakt oss
Samarbeidspartnere
Ledige stillinger
Garantivilkår
Digitalisering av bilbransjen
AutoIn øker investeringen i digitalisering over de neste årene

Oslo, januar 2021; AutoIn har de siste årene opplevd en enorm vekst, som har fortsatt gjennom 2020. Vi har derfor valgt å øke investeringene i digitale tjenester kraftig de neste årene. Dette vil våre profesjonelle og private kunder kunne dra nytte av, samt AutoIn selv, for å bli mer effektive i en moderne digital hverdag.

For å lede denne endringsprosessen, har person med lang fartstid fra IT bransjen kommet inn. Slik at AutoIn kan ta bedre styringen på egen digitalisering, og sikre framtidige IT prosjekter.

Etter lengre tids rolle i styret har derfor André Rømcke, som har 20 års fartstid i IT bransjen, og siste 7 i ledelsen i Ibexa AS (tidligere eZ Systems AS), tred inn i AutoIn. André har erfaring som konsulent/rådgiver for digitalisering av større medie-, bank- og merkevare-organisasjoner i Europa. Samt lang erfaring med produktutviklings, prosjektledelse, prosessautomatisering, IT-strategi og ikke minst å jobbe med og involvere kunder i slike prosjekter. I tillegg kjenner han AutoIn godt, og har innsikt i hvordan bedriften kan digitaliseres videre.

Nye websider kommer

Avslutningsvis vil vi derfor med dette også takke vår trofaste webside gjennom 18 år, om ikke lenge vil du kunne se våre nye sider.

Uttalelser fra ledelsen

For å imøtekomme videre vekst, og kunders økende forventninger om moderne digitale tjenester, ønsker vi å øke satsingen på digitalisering av AutoIn. Dette for å kunne sikre at vi også i framtiden kan være en av Norges største frittstående bilskadeaktør.

—Harald Rømcke, Dagligleder og eier

Ser med stor iver til å bruke hele bredden av tidligere erfaringer til å hjelpe AutoIn til å skalere videre, og til å systematisk jobbe med å forbedre kundeopplevelse som vi anser som helt vitalt for å kunne fortsette å vokse også i framtiden.

—André Rømcke, Digitialansvarlig og styremedlem
Denne websiden bruker "cookies" for basis funksjonalitet og måling av ytelse, i tillegg forespørres det bruk til markedsføring for å gi deg en mest mulig relevant opplevelse.  Opt ut